Maan.

We raken maar niet uitgekeken op de zonsondergangen hierboven vanaf ons dakterras. Maar de maan, die kan er ook wat van.

Daarnet liepen we het laatste rondje van de dag met onze Freek Frummel en de maan scheen prachtig door de wolken. Een beetje gekleurd ook. Net een schilderijtje. Dat is trouwens puur door de slechte kwaliteit van de foto, veel te korrelig. Maar we vinden ‘m iets magisch hebben en dus mag ie hier.

Mocht je dit bericht nog lezen voor ‘t slapen gaan: een rustige nacht gewenst met een pracht van een maan, eentje die zachtjes schijnend door een kiertje van je gordijnen naar binnen piept.

Hier bij Boslust-Boomhut laten we de gordijnen trouwens open ‘s nachts. We hebben helemaal geen inkijk en zien alleen maar de sterrenhemel en de boomtoppen. Pretty dreamy allemaal, de maan schijnt soms letterlijk op onze slaaphoofden. En dan hebben we daar af en toe nog het ritselgeluid van de ‘buurtvos’ bij en de rondvliegende, roepende bosuilen. Slapen in een sprookje.

Wij zoeken bij deze ons sprookje maar es op. Maar we hopen dan wel gewoon morgen weer wakker te worden, niet pas over 100 jaar ;-).

Vanuit Nijmegen: good night. 
Dejan & Kiki

#MooieMaan
#Feeëriek
#OokEenBeetjeSpooky
#LekkerSlapen