Klaar!

Woensdag 27 nov. 2019

Hij gaat pas zondag in maar hangt al wel; onze zelfgemaakte adventskalender! 

En we zijn er happy mee (en ook met die kleine zwarte frummel daar op de grond 😉 ).
Verder hou ik ‘t kort want de boekjes zijn er.
Dat is na een aantal telefoontjes met de online drukkerij allemaal goedgekomen. Ze hebben hun fouten hersteld en een tof boekie gedrukt.

Maar wij moeten nu nog een heeeeeeleboel ronde hoekjes persen met onze snijmachine, morgen wordt de hele berg boekjes opgehaald door de zorginstelling (Attent, locatie Beverode). Zij gaan ze als sinterklaascadeautjes inpakken voor de afdelingen van de diverse locaties.

En dan hebben we maandag het boekenfeestje in de instelling, zo leuk!
De eventmanager heeft er een heel draaiboek voor gemaakt (Sinterklaas komt ook, jaja) en hij pakt het allemaal heel leuk aan. Het voelt als een eer dat ons idee zo’n warm bad krijgt.

Maar nu: hop hop, aan de slag! Met boekjes en hoekjes.

Foto’s hieronder
• Links: vandaag waaide het stevig en dwarrelden heel veel blaadjes van onze ‘gouden’ hazelnootboom de tuin in. Het leek soms wel goudsneeuw! • Rechts: we hebben veel schoenzet-lol hier, en oefenen in precisie-strooien met  kruidnootjes, ha! • Onder links: het avondje voor mijn kookproject, afgelopen maandag, was weer zo ontzettend leuk… Van mijn sinterklaasmaal werd gesmuld, fijn. En het vuurtje in de houtkachel deed het deze keer zo lang en zo goed dat het oude fluitketeltje dat bovenop stond (met wat water) begon te stomen. Dat  was een guitig gezicht (natuurlijk weer vergeten een kiekje te maken…). Fijn avondje, en ook uit mijn winkeltje werd goed gekocht, ha!