En…klaar!

Onze ultieme Nijmeegse-boekjes-klus is volbracht.  

Het 4Daagse Troostboekje -ons 25ste boekje- is naar de drukker!
Na de proefdruk hebben we nog wat kleine details aangepast. De kleuren moesten soms een beetje meer contrast hebben en soms een beetje minder en ik zag ineens nog een paar tekstdingetjes. Maar nu…kunnen we niks meer doen, hoeven we ook niks meer te doen, nu is het aan de drukker.

Loslaten, losssssssss. 

Drukkerij Luxor: geef het please please please, veel liefde en aandacht en help ons ervoor te zorgen dat straks 4Daagse-wandelaars die onverhoopt uitvallen en zich niet zo happy voelen, tòch een glimlach krijgen.

Als de tweeduizend boekjes over ± een week bij ons in huis zijn, mogen we ze zelf nog extra mooi en zacht maken met ons ronde- hoekjes-machientje. Vierduizend ronde hoekjes maken. Maar nu is nu. Ons 25ste boekje wordt tot leven gebracht op papier en ònze grote klus zit erop.

En je kent ons: dat gaan we uiteraard vieren. Op zondag 12 juli met een feestje met gasten en vanavond -in de zwoele zomerschemer op onze daktuin- ook al even met z’n tweetjes. Hapje, drankje, kaarsje aan. En een diepe, zalige zucht: pffiew, klaar. Nu is het (bijna) niet meer aan ons.

Wat een ‘droombaan’ hebben we toch…

Dejan & Kiki