Aftellen (6)

Zondag 21 juni 2020

Nog 2 dagen.

Vandaag hadden we weer allerlei gezellig bezoek, en vooral voor Freek was het een ‘enerverende dag’. Zijn beste vriendinnetje Tjippi kwam op bezoek samen met Ingrid, een buurtgenoot van ons die een dierenopvang runt en waarmee we bevriend zijn inmiddels.

Tjippie en Freek renden achter elkaar aan door de tuin, het was feest. Dinsdag rijdt Ingrid ook mee naar Nijmegen, dat is erg fijn, en dan gaat Tjippi ook mee. Dus Freek wordt naar zijn nieuwe thuis gebracht (bij mij op schoot uiteraard) door zijn beste vriendinnetje. Later vandaag kwam Ingrid nog even met de 3 andere hondenhummels erbij aan de deur, dat was een lief afscheid. Maar niet voor lang want Ingrid komt ons graag opzoeken in Nijmegen en wij komen graag naar de mooie Veluwezoom om met Ingrid en beestenkinders en Freek te wandelen. Dus afscheid? Eigenlijk niet.

Foto rechts: Tjippi (witte snuitje) en Freek.

Op de foto hieronder: de garderobedozen. Jeuh, wat een deftige dingen! Die houden we de eerste paar weken even als kledingkast, dan kunnen we ons eerst richten op andere klussen, en de ‘kleding inloop’ wat verderop in de tijd gaan bouwen.

(tekst gaat verder na foto)

Het flesje bubbels, dat op de avond dat we verhuisd zijn open mag, staat in een bijna lege koelkast. Het gaat hard nu, bijna alles is ingepakt.
En wij zijn er bijna klaar voor. Nog een dag. De laatste volle dag in Dieren.

Tot morgen, op dag 1 van 7. 
Dejan & Kiki