Aftellen (5)

Zaterdag 20 juni 2020

Nog 3 dagen.

Oh jongens wat zijn wij lekker opgeschoten vandaag! Eerst dachten we allebei toen we uit bed kwamen: Auw! Dat wordt niks, alles doet zeer en voelt brak.
Maar we zijn aan de slag gegaan en hebben de hele to do lijst voor vandaag kunnen afvinken. Heeeeeel veel planken, rekken enz. verwijderd van muren, schroeven en pluggen eruit, alle lampen losgekoppeld en kroonsteentjes erop gezet, en alles schoongemaakt zodat het fris verhuist.
Morgen nog de laatste klusdingen in huis zoals het weghalen van wat laatste plankjes op de slaapkamer, luxaflex weghalen, kleding inpakken en dan maandag de aller- allerlaatste zaken en de logistiek, en dan zij wij van Boslust-Boomhut klaar voor verhuizing!

Vandaag kregen we ook nog bezoek van buurtjes (met een lief cadeautje) en Annelies onze lieve hulp kwam een bakkie doen en wat boodschappen brengen + morele verhuissteun geven. Dus naast het harde werken, is het ook nog gezellig tussendoor. Dat alles in de tuin uiteraard.
Ook morgen tijd voor gezelligheid: een dierbare buurtgenoot van ons komt een bakkie doen, achterbuur-vrouw Marit komt haar hondenbaby showen (zij krijgt dit weekend een puppy, zo lief en spannend!) en vriendin Anita komt ook koffieleuten.

Intussen tijdens het klussen

Kwam husbandlief na een van de wandelingen met Freek, met een kleine verrassing thuis.

(tekst gaat verder na de foto).

(Intussen tijdens het klussen, vervolg)

Freek wil aandacht, en snel, en veel! Pubertje haat het als hij niet doorlopend lekker kan stoeien en kroelen met ons. Dus wij blijven dat doen, al moet het wat Freek betreft veel meer en veel vaker. Straks als de rust in ons leven terug is, weten wij wel wie daar het meest happy mee is…
We ‘vierden’ een piepklein beetje Vadertjedag (of eigenlijk net als met moederdag, vierden wij vadertje- en moedertjedag) lekker eigenwijs 1 dag voordat het vaderdag is! Meedoen, en toch afwijken: het blijft een leuke uitdaging.
Anyway, wij kregen van onze Freek een cadeautje voor het nieuwe huis. Voor ‘s nachts, als we moeten plassen en niet over de stenen vloer naar de wc willen slenteren. Voor ons allebei lekkere zachte (hele foute) snelle instapsloffen. Dank je wel Freek Frummel! 😉

Het huis is super ongezellig nu, maar who cares, het hoort erbij en het helpt bij het loslaten.
We hoeven gelukkig niet heel veel te doen voor de oplevering, maar hebben er toch nog genoeg werk aan gehad. Nu is het eind in zicht en dat is fijn!

Op de foto bovenaan ons flesje bubbels op bed. De slaapkamer is ook bijna verhuisklaar. En ongezellig. Kunnen ze niet  verhuisdozen ontwerpen die vrolijk en mooi zijn? Dat je tegen iets aankijkt al die weken waar je een beetje happy van wordt…?

Wij gaan bankhangen en ons opladen voor morgen, de laatste echte klusdag!

Tot morgen, op dag 2 van 7…
Dejan & Kiki

 

 

 

 

  1. Deze keukenmuur is nu foeilelijk (doordat we planken hebben weggehaald en er gaten komen) maar de muur mogen we wel zo laten, wat super aardig is! Ter compensatie hebben we vrijwillig een andere muur die ook heel erg was, wel netjes gemaakt (foto 2)
  2. Zie hierboven.
  3. De woonkamer is nog wel enigszins leefbaar.
  4. Maar de eethoek…
  5. …En de rest van de kamer: kruip door-sluip door.