Project Terras

Vandaag was ons allereerste pop up buurtterrasje. En dat was een feest!

Het was even aanpoten afgelopen tijd en ook de laatste dagen. Maar vanmorgen stond ons terras dan toch maar mooi te stralen in het bescheiden zomerzonnetje. We hadden volle bak. We hebben 3 tafels en 12 stoelen gekocht, er zaten vandaag 15 mensen gezellig te terrassen. Dus we moesten stoelen bijslepen. Maar dat was niet erg, het was heel gezellig! En zoals je ziet was onze Freek er ook gezellig bij. ♥︎

De sfeer was zo fijn! In onze mooie bosrijke omgeving (terras was in de directe omgeving van onze appartementen) heb ik mooie verhalen gehoord, lieve mensen leren kennen en zitten genieten van genietende mensen. Nicolette en ik speelden serveerstertje, maar het was wel heel relaxt en we konden zelf ook genieten.

Nicolette naaide tafellopers en schortjes voor ons. Dat maakt het extra vrolijk, guitig en ‘af’. Ikzelf bakte zomerse appeltaarten (met citroenrasp en lemon curd) die ik hierboven serveer. Ook frummelde ik slingers in elkaar van appeltjes, gebaseerd op ons terras logo:

Dejan mijn lief heeft ons fantastisch geholpen vandaag, samen met Andre onze buurman. En na afloop hielpen veel mensen nog met opruimen, dat was lief en gezellig. Volgende maand mogen we weer!

En weet je wat tante terras nu gaat doen? Nog even hangen op ‘t eigen terrasparadijsje. Schaap Charlotte heeft de bloemetjes buiten gezet, zoals je hieronder kan zien…

Fijn weekend, tot gauw! 
Kiki

#Buurtterras
#NieuwProject
#Zomer
#Ikmagweer
#TerrasjeSpelen
#Blijwordenvanblijmaken
#Thuisstad
#BosrijkWonen