Oei!

Dinsdag 19 nov. 2019

En toen kregen wij een testboekje terug dat nog wat aandacht vroeg…

De online drukkerij waar we dit eerste herinneringenboekje bij laten drukken (vanwege de lagere kosten), heeft een paar fouten gemaakt en gisteren bovendien ook nog een verkeerd aanlever-advies gegeven aan Dejan. Daardoor heeft het testboekje een paar kleine foutjes. Waarschijnlijk vallen die niemand op behalve Dejan en mij, maar voor ons zijn het ergerlijke fouten.

Ik weet nog dat ik zondagavond zei: ‘Volgens mij moeten we een testboekje maken voordat we de hele oplage in een keer laten drukken’. Dat vond Dejan een goed idee, en ook de event manager van de zorginstelling stond erachter (kost namelijk wel wat). Vandaag zijn we super blij dat we dit gedaan hebben!

Een nieuwe drukkerij moet je altijd even leren kennen in de werkwijze en ook in hoe accuraat ze zijn. Onze eigen drukker doet veel met de hand en als hij twijfels heeft, belt hij. Maar zo’n online drukker is veel  logger en onpersoonlijker. Alleen: ook veel goedkoper. Ik vind dat wij bij een volgend boekje voor deze zorginstelling (dit eerste boekje is een pilot maar we willen allemaal graag doorgaan) ook gewoon naar onze eigen drukker moeten gaan. Maar dat is dan, nu is nu. Wij moesten vandaag de problemen oplossen met de helpdesk van de online drukker en dat ging prima. We hebben nog tig keer alles nagelopen (ook ik) en een heel duidelijke instructiemail meegestuurd, het moet gewoon goedkomen nu.

En het boekje zelf? Dat is wel helemaal geworden zoals we voor ogen hadden. Ik hoop dat het werkgroepje van bewoners dat ons van alle prachtige verhalen en informatie voorzag straks ook met trots, herkenning en een glimlach door ‘hun’ boekje zal bladeren!

Anyway. Ik had geen tijd voor kerstvlijt, ha! En morgen moeten wij naar Nijmegen naar de Maartenskliniek. Dus de uitleg van de adventzakjes plaats ik donderdag of vrijdag alsnog.
Wel bovenaan een foto van een bonbondoosje, speciaal voor de sint- en kerstsnoepjes die ik voor mijn kookproject ga maken (en voor een prikkie hoop te kunnen meegeven aan de gasten in mijn eethuisje). Bonbondoosjes in de vorm van huisjes. Ik verheug me er nu al op om ze straks in het eethuisje in mijn ‘winkeltje’ te zetten! De doosjes zijn niet zelfgemaakt – zo crea bea ben ik niet hoor, ik ben meer ‘losse flodder creatief’, dat voelt lekker vrij, ha!- maar de inhoud van de doosjes is straks wel homemade en het ‘winkeltje’ waarin ik ze presenteer ook.

Genoeg nu, tante Boslust moet naar bed, retteketet!
Good night! 🌜

Oftewel: