Keet.

Woensdag 2 okt. 2019

De start van het nieuwe seizoen in de keet was een fijn feestje.

Wat een leuk cluppie weer zeg, gisteravond! Mijn kooksels vielen erg goed in de smaak, gezien de reacties. Ik was er ook best een beetje trots op. Het voelt een beetje onbescheiden om dat te schrijven maar het is valse bescheidenheid om het niet te doen dus ja: tante Boslust was blij met wat ze op tafel zette, ha!
En nog blijer was tante met de goeie vibe in de keet, het knusse geluid van de regen op het dakje, de leuke verhalen en gesprekken, dat Jeanet spontaan iets ging voorlezen uit Dwarrelboekje (ons boekje van vorig jaar herfst), dat er genietende gezichten te zien waren en dat er weer twee nieuwe leuke mensen op de menu-mailinglijst bij willen.

Vandaag rust ik uit, duiken we even het bos in, ga ik snuffelen en speuren voor een nieuw menu volgende maand, werk in aan Goudboekje en kijk ik met een hele grote glimlach terug op gisteravond.

Ciao, tot gauw.

Foto’s bovenaan: ik bakte ouderwets brood en vulde dat later met allerlei lekkers, het voorgerecht bestond uit gevulde witlofbladeren met stoofpeertjeschutney, gebakken paddenstoelen en nootjes, en bij de koffie zelfgemaakte fudge met hazelnoten uit onze tuin. De bietjessoep en komkommersalade staan niet op de foto. Hieronder het huisje gisteravond.