Zondag 3 februari 2019

Gelukt. Heel goed gelukt.
‘Ondanks (het verdriet om) Dirk & dankzij Dirk’…

Ik ben dankbaar dat ik dit plekje heb en dat het zo fijn geworden is.
En wat had ik het ook hard nodig: een plek om te kunnen bedenken, opschrijven, scherpstellen, fijnslijpen, rommelen, doorwerken, afbakenen en inspiratie opdoen. En waar ik alles gewoon kan laten liggen, om dan later verder te gaan. Waar de oplader van mijn laptop en telefoon zijn en ik alles binnen handbereik heb.

Ik hoef geen kantoor, ik hoef geen grote ruimte (liever niet zelfs, ik ben ook al zo blij met onze compacte inspirerende en handige keuken) maar ik wil alleen een warm plekje waar ik me kan concentreren. Die plek heb ik vanaf vandaag gekregen. Meer dan dat…

En nu gaan wij super moe maar hartstikke tevreden uitrusten en soep eten.
Daarom hou ik het kort. Morgen komt vriendinnetje Annelies een dagje deze kant op en we hebben dan veel op het programma staan (fijns en nuttigs).
Maar ik meld me vast gauw weer.

Voor nu de foto’s van mijn plekkie. Eerst zoals het was, daarna zoals het is.

Fijne zondagavond.

 

En om ‘t  af te leren, nog eentje…