Zondag 25 november 2018

Geland… 

Ik ben d’r, samen met m’n lief. Wat zijn ze liefdevol en bemoedigend hier in dit ziekenhuis! Dat helpt om de bibbers te dempen. En een lekker valiumpje helpt ook dus die krijg ik nog ?

We hebben alle ‘programma onderdelen’ gehad – zijn effe wezen kennismaken bij mijn logeerplek van morgen (de IC) en dat was goed. Dit hieronder wordt mijn plekje voor morgen, maar dinsdag ben ik hopelijk helder en opgelucht terug op de verpleegafdeling. Ik moet zo m’n haren nog wassen met een desinfecterend goedje, heb al een infuusje in en voel me in heel goeie, geruststellende handen. Ook op IC waren ze heel lief. Ik kwam daar samen met een ‘lotgenote’ die morgen na mij dezelfde operatie ondergaat en dus ook naar IC gaat. We hebben elkaar beloofd om elkaar zo gauw het kan, even op te zoeken op de normale afdeling. En dan te kunnen zeggen: het is goed gegaan en ik heb geen pijn meer! Ik hoorde vanavond dat een patient zo goed ging dat hij al na 4 nachten naar huis mocht. Stiekem hoop ik dus nu: vrijdag…? Hopen mag hoor!

Nou ja, ik ga er dus even tussenuit. En dat doe ik met knikkende knietjes, klamme klauwtjes en ook met vertrouwen. Zodra ik kan (comfortabel kan!) meld ik me weer. Dat zal in elk geval pas zijn na operatie en zeker niet de eerste twee, drie dagen al maar Dejan schrijft hier morgen wél even een berichtje als de operatie achter de rug is en ook hij weer een beetje op adem is gekomen.

Sturen jullie veel zonnige gedachten onze kant op morgen(ochtend)? Ik word als eerste geopereerd, om 8 uur ‘s morgens. Stuur de zonneschijn maar richting Tilburg, dan komt het wel aan. En graag ook wat zachts naar onze lieve, lieve Dirk in Dieren, dank! ?
Tot gauw! ???