Klein geluk

Lekker weer hè, de zon & de vriendelijke wolken… 

Joe, was ik weer.
Infuusbehandeling achter de rug, erg fijn! Het is goed gegaan. Ze waren enorm alert op een reactie en toen een reactie bij de eerste ophoging van het infuus ook kwam, reageerden ze snel en scherp. Daardoor bleef het bij een lichte rimpeling in het water, en geen enorme golfslag. De rest van het infuus ging helemaal prima, ik heb echt nog nooit zo zorgeloos die behandeling doorlopen! Genieten gewoon, ha! Het ging zelfs zo goed dat ik later op de dag nog even van de behandelkamer weg mocht, naar de hal. Om daar even gezellig met Dejan een bakkie te doen (zie foto onderaan, genomen tussen de infuuszakken door).

En nu ben ik een beetje brak. Da’s een teken dat het middel aan de slag is gegaan. Het is spul uit de chemo-hoek en het moet je weerstand onderdrukken. Nou, dat lukt goed hoor. Koortsig, niet lekker, beetje misselijk, beetje koppijn. Maar alles wel binnen haalbare grenzen. En omdat ik me niet per definitie fitter ga voelen van de hele dag dutten, gaan we toch af en toe even op pad. Gebruikmaken van deze moni zomer. Zometeen even een stukkie met de Vespa karren richting markt. Nootjes + kaas halen en een koffietje bij Philipse. Daarna weer richting boomhut om een lange dut te doen thuis.

Zo kom ik er dan wel doorheen, door dit zure appeltje. En ik verheug me op de dagen die komen, waarop ik ineens merk: hé wacht es effe: ik heb (bijna) geen pijn meer! Dan heeft het middel niet alleen mijn weerstand een duwtje naar beneden gegeven maar ook die reuma. Kijk en daar doe ik het dus voor. Tot die tijd: geduld. Rust, geen druk op dingen, en naast rust ook lekker wandelen, gezond happen, en regelmatig iets leuks doen.

Gisteren waren we even op pad naar het Honigcomplex voor een bakkie bij First things First. Er zat een sierlijk hartje op de koffie. Dat is wel vaker maar dit hartje was zo piepklein, echt knap! (foto bovenaan). Dit soort dingetjes, daar word ik nou instant gelukkig van. Husband lief moest even diep denken bij de tekst op de muur daar bij het complex (foto’s collage onderaan). Maar toen ie ‘m had overpeinst, die tekst, was hij er content mee, ha!

Anyway. Ik hou het kort. Lekker voor de lezer ook, die heeft wel wat anders te doen met dit mooie zomerweer. Overmorgen is het alweer herfst dus…laat die zon maar even flink op je bol schijnen. Lekker opslurpen die warmte. Fijn weekend!

Ciao, tot gauw.
Kiki