Zaterdag 25 februari 2023

Eindelijk, zon! 

Een voorjaars mijlpaaltje: de zon bereikt ons dakterras weer en ook wat hoekjes in huis. Zo fijn! Ik vind het mooi, zoals als het zonlicht door de kamer speelt en van alles aantikt.

We doken vanmiddag weer even de binnenstad in, snuffelden over de markt en lunchten weer bij De Lindenberg (de tosti met kimchi daar is super lekker en gezond!). We struinden naar het Valkhof torentje en even verderop in de stad stond een meneer met reuzen bellenblaas. Niet alleen kids werden er blij van, wij ook! Freek stapte door een paar bellen en was voor even, helemaal verwonderd. Het was fijn in de stad.

Over Freek Frummel gesproken: die was jarig deze week. Op 22 februari werd onze benjamin alweer 4 jaar! Hij kreeg van ons een cadeautje (vorig jaar een vosje van heel stevige stof, nu een vis, gemaakt door dezelfde ontwerpster die honden speelgoed maakt van stevige stof). De jarige Frummel was er blij mee! Hij kreeg zijn grote vriendin Maartje op bezoek, kreeg een hele lieve kaart per post en een extra lekkere snack, terwijl Maartje en wij taartjes snoepten. Die avond lag Freek Frummel, voldaan en ver weg in dromenland, bij ons op de bank te snurken. Hieronder had hij zijn cadeau net ontvangen. Helemaal in z’n nopjes met de nieuwste aanwinst.

Dit was Freek van de week. Nog in het gure weer (in onze achtertuin het Goffertpark).

En nu: tijd voor een koffietje.
Fijn weekend, geniet van het zonlicht.
Kiki