Zaterdag 22 december 2018

Kinderkerst.
De Broertjes zijn weer hier (lang niet gezien doordat mijn operatie ‘ertussen kwam’) en ze hier ook met kerst, wat we super gezellig vinden. We brengen ze 2e kerstdag terug naar hun mams.

Vandaag hebben we hun kamer voorbereid. Ze hebben een eigen boompje dat we samen gaan versieren, dat doen we morgen. En er hangen gekleurde lampjes in de kamer, zoals je kan zien. Het is een kleurig kerstplekje voor De Broertjes.

We moeten allemaal een beetje rustig aan doen: Kleine Broer was gisteren nog ziek, onze Dirk is al een paar dagen aan het tobben (voedselallergie, buikpijn en overal rode plekjes arm schaap van ons!) maar gelukkig gaat het langzaam beter dankzij de antibiotica en nog wat pillen, en verder moet Dejan z’n energie goed verdelen want hij moet al weken best veel doen hier (ik ben nog steeds herstellend). Dus hij is de komende dagen ook echt de motor van ‘t hele spul’☺️ Maar het was ook zijn voorstel om De Broertjes hier te hebben met kerst en de spirit is prima bij ons allemaal, dus komt goed!
We maken er gewoon een knusse kerst van en genieten van een vrolijk samenzijn.

Vanavond nog één blogbericht van mij (dat is dan meteen ook de laatste voor de komende dagen).
Voor nu: fijne ‘kerst-zaterdag’! ???