Wéér een de wijde wereld in…!

Dinsdag 16 juli 2019

Wij van Boslust gaan niet veel op vakantie maar ZIJN het wèl vaak…

Onze contreien bieden veel (klein) avontuur. Verrast door de schoonheid, buitenland-gevoel en de bijzondere natuur voelen we ons steeds weer op vakantie in eigen (bos)tuin en omgeving. Maar ook een zomerdag thuis (stripboeken) lezen of films kijken heeft dat effect.

Dàt is dan ook precies wat we willen verspreiden met ons boekje; vakantiegevoel. Ook zònder vliegtuig, auto, hotel en tent, makkelijk te bereiken. En er zijn steeds meer mensen die dàt ontdekken, staycation is inmiddels een ‘lekker’ woord. Niet alleen ben je duurzaam bezig, ook kun je jezelf de kunst leren van het ‘eruit zijn’ zonder daarvoor te hoeven sjouwen met je inboedel, vervuilend te vliegen, en met de massa mee de vakantiefiles in te duiken. Met iets minder gedoe toch het maximale effect bereiken is een leuke sport geworden.

Hier vind je veel tips die je kunnen inspireren om van jouw thuisvakantie een feestje te maken (denk alleen de lichtelijk irritante intratuin-reclame een beetje weg).

Terug naar ons boekje.
Recepten voor relaxt koken / een ‘doe-deel’ / zomeruitjes-tips / vakantie vroeger en gewoon, een fijne vibe: vakantieboekje is een zorgeloos boekje vol zomerinspiratie.

Wil je ook een boekje?

Vakantieboekje kost 2,40 en de verzendkosten zijn 1,10. Bij elkaar dus 3,50.
Het is een stevig boekje dat niet snel beschadigt dus als je er zelf in hebt zitten snuffelen, kan je ‘t daarna gerust nog cadeau doen aan iemand anders. Mail effe als je een (of meer) boekje(s) wilt hebben: boekjes@kiki-dejan.nl

Op de foto’s mijn husband /collega / vormgever, onze Freek Frummel en ikzelf. Blij met ons boekje en ja, het is toch altijd weer een klein feestje, vandaar de hoedjes (gemaakt van onze boekje-proefdrukvellen). En ook blij dat het de deur uit is nu want we zijn enorm toe aan vakantiepauze. 😁
(en verder is een selfie maken met hondenhummel erbij een project apart…)

Vanavond nog mijn ‘afsluitende bericht’ hier neerpennen en dan hup, wieberen tante! Hoogste tijd voor onze eigen(wijze) thuis-en-heel-erg-uit-vakantie.
Tijd om ‘t batterijtje weer op te laden.

Tot straks.