Vrijdag 30 november 2018

Was ik weer…

Ik hang nog in Tilburg en mag jammer de jammer de jammer nog niet naar huis. Sowieso dit weekend nog niet en mogelijk nog een hele week lang niet. De wond lekt nog meer dan gisteren en ze zijn nu aan het onderzoeken of het een hersenvochtlek is. Dat horen we straks. In dat geval mag ik er nog een week aan vastplakken met een drain in het ruggenmerg.

Er zijn gisteren wat hechtinkjes erbij gezet in de wond maar dat helpt niet. Nou ja, ik stop weer. Dit is dus nu even mijn leven, hopelijk valt het allemaal mee en mag ik toch snel naar huis. Maar verpleging zei al: ga jullie maar instellen op volgend weekend pas.

Ik ben verdrietig en zo ver weg van iedereen die me nu kan opvrolijken maar wel met de enige die er echt kan zijn en dat is Dejan.

Duimen jullie dat ik niet aan de rug-drain hoef? Oh oh…