Vrijdag 12 oktober 2018

Kleine blijmakers.

Ondanks het feit dat ik wat bibberig was (en nog wel af en toe ben) door naderende operatie nummer 2, ondanks dat ik zelf  nu ook wat in de lappenmand hang en we De Broertjes hebben moeten verplaatsen naar komende week (maar dan haal ik ze op donderdag al op en zijn ze 4 dagen hier, knus!), ondanks dat allemaal, maken veel dingen me ook blozend blij. Zoals afgelopen week:

En vandaag:

En vergeet die helemaal bovenaan niet. Ik word heel blij van bloemen en ja, helemaal van mooie chrysanten…

Vanavond lekker op tijd ‘t bed in, morgen een boswandeling als er geen koorts (meer) is, en morgenavond gaan we (als het opknappen zo doorzet als nu) met z’n tweetjes hangen bij de houtkachel in de tuin. Kastanjes poffen, warme choco en een dekentje erbij… Zin in. En nu al blij mee, ha!
Wens je een mooi herfst-zomer-weekend.
Zie joe zoen ?