Voorjaarsfeestje

Ik ga het vooral over leuke dingen hebben hoor, niet te lang over Rutte’s gelikte verkiezingscampagne-persco, gisteravond.

Maar ik merk wel dat wij van Boslust-Boomhut een beetje beginnen af te haken met dit verhaal, dit beleid en deze premier. Het is wat ons betreft ongeloofwaardig aan het worden en niet meer te begrijpen maar wel steeds meer te plaatsen in campagnetijd, helaas. En ja dan hoor je meneer Gommers weer zuchten: ‘Ik hou mijn hart vast met deze versoepelingen’ en dat snap ik dus helemaal. Het is prut.

Maar hier bij Boslust-Boomhut persoonlijk, is het niet prut. Want Dejan gaat steeds beter met steeds minder pijn, hoera!, Freek Frummel was hartstikke jarig -ook hoera!- en het voorjaar is fijn, niet alleen buiten maar ook binnen. Zoals je bovenaan en onderaan kan zien.

Wij gaan nu dan ook op pad met de Vespa. Gisteren waren we wandelen bij Beek-Ubbergen (klimmen daar man, best pittig – morgen wat foto’s), vandaag zoeven we naar geboortedorp Molenhoek om te wandelen over de Mookerhei. En dan op de terugweg wat spulletjes afhalen bij Praxis Malden (er gaat nog wat geverfd worden in de boomhut), iets met twee vliegen in een klap.

Hieronder nog wat feestelijke foto’s, binnenkort een lange bijpraat met ook weer minimaal twee menutips. Maar voor nu laat ik het hierbij want de lente lonkt en het Vespa’tje ronkt!

Vanuit Nijmegen: fijne dag en tot gauw.
Kiki

#Voorjaarsfeest
#Lenteleven

#Genietenhier
#Vespa
#Feestelijk
#Geboortegrond
#HeuvelsHeuvelsHeuvels
#Thuisstad

 

Jarige Freek! 

Lies en ik fietsten naar de binnenstad en streken neer met take away koffie in het Valkhofpark. Jassen op de (nog best koude) grond en kleppen maar! Met prachtuitzicht op de Waalbrug, dat ook nog.

En nog een paar kiekjes van het voorjaarsfeestje in de boomhut: