Herfstzon en vriendschap. Oh ja: èn een lekkere hap.
De ingrediënten voor wéér een fijne herfstdag. Ik hou van de herfst. Had ik dat al eens gezegd, hier op mijn blogje? Vast niet…☺︎Laat ik het dan bij deze zeggen met bovenstaand plaatje dat ik een tijd geleden in elkaar fröbelde.
Vandaag komt vriendin A. lunchen. Het is een dierbare vriendschap, fijn om elkaar (ondanks de grotere afstand nu wij in Nijmegen wonen) nog steeds regelmatig te zien.
Ik maak een lunch met twee gerechtjes: couscous met gebakken tomaatjes, olijven, knoflook en djinten. En een salade van wortel, fijngesneden rode kool, groene en rode paprika en een dressing van kwark, mayo, druppie agavesiroop en kerrie. Lekker (hoop ik) en gezond (weet ik).
Het is mooi weer dus we duiken vast ook nog hup, effe ‘t Goffertpark in.
Nu eerst nog even verder werken aan ons kerstboekje, dan de lunch voorbereiden en daarna een gezellige bijklep-park-struin-middag met vriendinnetje.
Geniet van de zon en al het goud daarbuiten!
Kiki