Vadertjedag in Arnhem

Maandag 17 juni 2019

Wat was ‘t fijn in Arnhem gisteren!
Freek deed het fantastisch in de stad, al zal het nooit onze favoriete bezigheid worden, shoppen (met je hond). Maar onze fluffy baby heeft zich stoer een weg gebaand tussen benen, buggy’s, geuren en geluiden. En vaak, heel vaak, leverde zijn aanwezigheid hem lieve woorden op, en zachte aaitjes van de Arnhemmers.

Schoenen scoren
Ikzelf vond tijdens dat shoppen trouwens wel fijne sandalen. Ik had al een paar, die zijn ‘elegant’ maar mijn pootjes zijn momenteel niet heel happy (door mijn reuma, pootjes er ook niet echt subtiel uit met die rare reumatenen) dus ik had comfortabeler zomerschoenen nodig voor dagelijks. Liefst sandalen en zonder dat het van die lompe klompen zijn. Blij dat het gelukt is.

Nieuwe gordijnen
Wat ook gelukt is, dat is dat meneer en mevrouw Boslust eindelijk ‘echte’ gordijntjes krijgen! Wij waren altijd blij met krijgertjes  en dan gooide ik ze even door een verfbad voor textiel en hup, als nieuw! Maar die verf wordt snel vaal en de gordijntjes kaal. Dat kijkt niet gezellig. Dus klaar met krijgertjes, wij mogen ze eindelijk nieuw kopen van onszelf! Bij de Hema in Arnhem vonden we leuke lappies: lichtblauw fluweel. Vandaag opmeten, bestellen, geduldig wachten en…hangen maarrrr! Ze komen bij de achtertuin (foto rechtsonder) dus straks is alles fris en fraai!

Zomerstad
Toen we in Arnhem waren, brak de zon lekker door en konden we terrasjehangen. Daarna hebben we goddelijk gegeten bij Spice, een restaurantje dat we nog niet kenden. Alles was even zalig, en de plek is ook fijn. De eigenaar is heel trots op zijn zaak en zijn eten, dat is leuk om te merken. Freek heeft lekker liggen dutten tijdens het eten. Ook dat gaat al geweldig, ik ben zo trots op hem! En dat geldt ook voor z’n vadertje, die gisteren in het restaurant zijn biertje van het huis kreeg vanwege vaderdag ?

Vandaag houdt Freek een lui dagje. Hij is moe van gisteren, dat is goed te merken. Dus hij mag lekker bankhangen. En ik moet aan de slag, voorbereidingen doen voor de Feestkeet van morgen. In de tuin is stevig gezwoegd en knapt het nu al op, we kunnen niet wachten tot het voorjaar, als ‘de grote operatie’ gedaan wordt.

Anyway. Ik ga richting keet. Met slingers enzo.
Ciao, tot gauw!