Tulband en lappenmand

Vrijdag 9 augustus 2019

Joehoe jongens, tante Boslust heeft een cake gebakken! In de nieuwe oven!

Wel een heul makkelijke cake hoor, gewoon een lui ding uit een pakkie en een zakkie. Van de Jumbo. De mix voor lemon drizzle cake. Een lekkere cake. En ik maakte er een tulband van in plaats van een saaie rechthoekcake, om het een tikkeltje uitdagender te maken voor mezelf.

Ik ben alleen nog iets te gaar voor het serieuzere bakwerk. Maar…we’re getting there! En deze luie cake, da’s alvast stap 1 in de pocket. ‘Atijd beginnen met stap 1’, neem die wijze raad maar aan van deze 50 jarige taart, ha!

Verder hou ik ‘t voor de afwisseling es lekker kort. Wel zo bezoekers-vriendelijk ook. En zometeen ga ik met m’n nicht Mia naar Zutphen, dan mag ik onze nieuwe gordijnen gaan ophalen bij de Hema. Natuurlijk ga ik ze hier dan weer showen, wat dacht jij dan?! Maar dat komt maandag allemaal wel, eerst weekend vieren.

Nou ja en zo rommelen we gewoon weer lekker aan, hier bij familie Boslust. Husbandlief kan steeds beter lopen, inmiddels zelfs helemaal ZONDER krukken, wat een zegen is! Een opluchting dat het zo goed vooruit gaat. En ook mijn reuma begint eindelijk minder fel te worden, ik krijg er weer grip op. Ook dat geeft ademruimte.

Hebben we precies onze 3 vakantieweken diep in de lappenmand gelegen allebei, en nu is ‘de vakantie’ voorbij en kruipen we in behoorlijk goed tempo weer uit de shit…
‘Nooit meer vakantie plannen’, zou je bijna denken…😌

Anyway, fijn weekend gewenst, ook namens Freek Frummel
(die zometeen zijn dagelijkse borstelbeurt krijgt en een naamplaatje heeft gekregen met een lieveheersbeestje erop, te snoeperig gewoon!).