Speculasies

Hoe kom je erop. Een voor- en nabeschouwing van het Sinterklaasjournaal! 

Nieuw op tv: Speculasies. De after talk (en vanavond voorbeschouwing) van het Sinterklaasjournaal. Ik vind ‘t briljant bedacht en hoop dat het net zo leuk wordt als ‘t klinkt.

Het Sinterklaasjournaal is voor mij al jaren een grote inspiratiebron voor creatief schrijven. De scripts en de plots, de teksten en de grapjes die verwijzen naar de actualiteiten, leuk voor kids èn volwassenen; hoe creatief kan je zijn. Al heel lang is het zelfs een stiekem droompje van mij; meeschrijven voor het Sinterklaasjournaal. Maar niet alle dromen hoeven altijd perse werkelijkheid te worden. Deze droom koester ik -ik heb het lef niet om er iets mee te doen. Wie weet ooit, wie weet nooit.

In elk geval kijken we hier altijd met een grote grinnik naar het Sinterklaasjournaal en vanaf nu is daar dan dus ook Speculasies. Mijn spellingcontrole wil dat woord steeds veranderen, haha! Speculasies is een kort programma dat vanavond start en dat met -uiteraard- een dikke vette knipoog- ingaat op alles dat we zien en horen in het Sinterklaasjournaal. Ik verheug me er nu al op, hoe melig kun je het maken…! Heel benieuwd wat dat gaat worden.

Anyway, de kruidnootjes en speculasies staan hier al klaar! (natuurlijk ook een beetje voor ons bezoek; eerlijk delen ;-).

Fijn herfstweekend.
Kiki

 

 

 

 

Intussen in de boomhut…
Goud buiten, gapen binnen ❤︎