Sinterklaasavond

Het blijft een dag met ‘verwachtingen, ook als je geen kind meer bent (maar wel een beetje in je hart, haha!).

Hier vieren we geen pakjesavond maar sinterklaasavond. We doen geen cadeautjes maar wel gedichten en grapjes voor elkaar. We maken warme wijn (bisschop heet de gluhwein versie voor sinterklaasavond), we hebben een prachtige chocoletter van de banketbakker klaarliggen om aan te vallen en er gaat een banketstaaf de oven in. Dat ruikt altijd zooo zalig! Samen met de warme wijn hebben wij vanavond een boomhut in sinterklaasgeuren.

Intussen hebben we de deadline die we onszelf gesteld hadden voor ons boekje, prima gehaald. Het is naar de drukker gegaan vandaag en dat betekent dat ons ontwerp-, bedenk,- en schrijfwerk erop zit!

Degene die de tekst heeft nagekeken, is er nog een keer doorheen gelopen en ikzelf ook nog. Op het laatst ontdekken we altijd nog wat kleine dingetjes die niet echt fout zijn maar drie nog wel wat beter of mooier kunnen. En perfect zal ‘t nooit zijn. Maar wij zijn blij met het resultaat. En we verheugen ons op het moment dat we de boekjes straks in huis hebben en -niet op onze computers maar met onze eigen handen- van ronde hoekjes gaan voorzien! Blij dat we dat niet meer door de drukker laten doen maar zelf een machine daarvoor hebben aangeschaft.

Voor nu wens ik een ieder die het ook ‘gewoon vandaag’ viert een fijne sinterklaasavond.
Kiki

 

 

 

 

Foto’s
Bovenaan: sint tafereeltje op onze vensterbank
Hieronder: de 2e adventskrans mocht gisteravond aan / Ondanks dat de kerstkoorts ‘pas morgen’ binnen beginnen mag, gingen we buiten op ons dakterras al helemaal los! / Vanuit de kamer genieten we ook van de buitenlichtjes.