Plaatjespraatje

Dan mag ‘t bijna herfst zijn; ons weekend was zomervakantie! Een plaatjespraatje. 

Zaterdag

We wandelen bij Beek-Ubbergen. Natuurgebied Heerlijkheid Beek is geweldig! We struinden richting de Boterberg over lieve landweggetjes, langs nòg lievere huisjes…

En over nòg een landweggetje!

De rollende heuvels geven mooie doorkijkjes…

Aan het eind van onze wandeling streken we neer bij de plaatselijke horeca van Beek. Daarna zoefden we weer naar huis over super steile weggetjes en door prachtige stukjes Nijmegen! Thuis maakten we een Griekse salade en Dejan knalde nog wat haloumi op de BBQ voor erbij. Zalig! Na het eten strekten we de vermoeide pootjes op de bank bij een lekker muziekje.

Zondag

We parkeerden de Vespa bij een dierbare plek, Landgoed Mookerheide, bij mijn geboortedorp Molenhoek. Deze hieronder, da’s mijn stoere nozem, ha! Met Freek Fummel natuurlijk.

Struinen bij Mookerheide

De Mookerheide is niet alleen maar heide…

We dronken koffie bij een pop up terrasje op de Mookerheide en plukten bloemen bij Zelfgeplukt. Daar namen we ook nog een pompoen mee van de tuin, ze hebben er namelijk ook groente.

Thuis genoten we van pompoen, ons eigen uitzicht met luchtballon en de versgeplukte bloemen. Het was een weekendje fijn vakantiegevoel!