Pasen 2023

Kerst voelt als gisteren en nu is ‘t alweer Pasen…

Time flies when you’re having fun. Nou maken we niet alleen plezier hier, we zijn ook aan het werk met diverse projectjes en projecten. Voor een van de klussen kregen we een prachtige bos lentebloemen bezorgd, als bedankje. Dat kwam goed uit want we hadden nog geen bloemen in huis voor Pasen. Nu dus wel, een feestelijke vrolijke bos (foto bovenaan en onderaan).

Vandaag werkt het weer mee, lekker lente! Wij hebben uitgebreid ontbeten (we zouden paas-koffiebezoek krijgen maar dat werd afgezegd door griep, het arme schaap!), met zelfgekeurde eitjes, geverfd met bietensap. Volgende keer nemen we witte eieren want nu hadden we bruine en die werden met het bietensap donkerbruin. Best mooi maar niet erg paas-achtig, haha! De witte eitjes waren er helaas niet in biologisch maar aangezien wij ook de Servisch-orthodoxe pasen een beetje vieren (volgende week) komt er een 2e poging.

We duiken zometeen het lentepark in en gaan vanavond uit eten, in het restaurantje waar wij zouden eten met kerst. Maar toen waren wij zelf ziek. Nu dus de herkansing. De menukaart ziet er creatief uit, alleen dat is al fijn! Als het bevalt, komt ie als uit-eten-tip hier op ons blogje. Verder luisteren we deze dagen stukjes van de Matthäus Passion (ooit een uitvoering bijgewoond in een kerkje, was een lange zit maar zooo magisch mooi!) en koken we asperges morgen. Als het weer meezit, gaan we morgenochtend een ontbijt picknickje doen in het park. Kortom: het voelt fijn en feestelijk bij ons in de boomhut.

Wat je ook doet: heb een fijn paasfeestje (of gewoon, een lekker lang weekend)!
Dejan & Kiki