Ondertussen (30)

Een kort blogje over vloeren. 

Momenteel kom ik dus elke werkdag in het Radboud UMC voor mijn behandelingen. Ik moet ook vaak in het deel van het ziekenhuis zijn dat net geopend is en nieuw gebouwd, op de dagbehandeling voor de infuusbehandelingen en in de hal voor bloedprikken.

Wat me enorm opvalt is de super sterke inrichting! Mooie vormgeving, goeie kleuren, licht, ruim en: overal komt het thema ‘dieren’ terug. Kijk, daar doe je mij dus gewoon een plezier mee! De foto bovenaan is van de vloer op de dagbehandeling, in de lounge ruimte. Prachtig! Dejan en ik hebben best kritisch lopen speuren naar mindere keuze’s maar onze vormgevers ogen, worden er heel blij van.

En dan maak ik een bruggetje naar de vloer bij ons thuis. Want daar liggen nieuwe vloerkleden. Die hebben ook iets met dieren te maken, namelijk met Freek Frummel. Er lagen donkere kleden en onze Freek viel niet goed op met zijn mooie, zwarte vachtje. We struikelden soms over ‘m, als ie lekker lag te lummelen op zo’n donker kleed. We besloten er wat aan te doen en lichtere kleden aan te schaffen. Dat pakt goed uit. Freek ligt er nog net zo lekker en wij struikelen niet meer, haha!

De oude kleden waren geschikt voor binnen en buiten dus die verhuisden naar ons dakterras, Waarbij ik tijdens het maken van de foto, werd afgeleid door de prachtige lucht, ha! Dus ik kon niet kiezen wat de hoofdrol moest; vloer of lucht (foto onderaan).

Goed weekend gewenst alvast! Hier wordt ‘t  terras hangen bij eigen boomhut, ijsjes eten, de Downton Abbey film koekeloeren en we krijgen drie dagen op rij bezoek.

Ciao, tot gauw.  
Kiki