Ondertussen (29)

In onze daktuin…

groeit en bloeit van alles aan moois en lekkers.

We verheugen ons op de eerste mini oogst van eigen paradijsje, dat zullen de groene paprika’s zijn want die zijn inmiddels bijna zover (en dat zie je op de foto hieronder). We hebben al eens eerder groene paprika gehad van eigen terras (twee huizen hiervoor) en die was zalig zoet.

Bovenaan: puntpaprika’s in de maak. En hieronder: aubergine in wording. Gaat allemaal op de BBQ straks, lekkerrr! (tekst loopt door na foto’s)

We hebben ook lekkers voor de ógen op ons dakterras: mooie boompjes en grassen, kijk maar hieronder.

Anyway. Je krijgt van ons nog even een heerlijk recept van voor aubergine met feta op de BBQ, iets dat we je enorm kunnen aanraden! Het recept is van de Hippe Vegetarier. Maken? Klik hier.

Dejan & Kiki

 

 

 

(foto’s: Kiki)
▲ Links bovenaan bossalie, nog aan het begin van de bloei. Daarnaast en eronder de zonnehoed. Zo’n bloem die je als kind tekent. En binnen genieten we van de Bloomon bloemetjes in huis! ALS je dan ‘genoodzaakt’ bent om een bloemenabonnement te nemen: Bloomon heeft mooie, sterke bloemen die lang blijven staan. Wij hebben geen connecties met Bloomon, dit is dus puur onze eigen, onafhankelijke ervaring.