Ondertussen (28)

Freek & Jasper  

Onze beesies. De koddige koters, de fluffy vriendjes. Altijd bereid tot effectieve samenwerking als het om het manipuleren van ons, pa/ma/baasjes gaat. Die daar op rechts doet de geluidseffecten en pakt ‘t dwingend aan, hij op links doet het stilletjes met vragende blikken (als je goed kijkt zie je een klein glinsteroogje). Soms spiegelen ze elkaar, soms doen ze het tegenovergestelde. Soms begrijpen ze elkaar volkomen, soms totaal niet.

Maar altijd weten ze ons te laten grinniken, schaterlachen en smelten. En dat laatste is natuurlijk ‘t handigst wanneer het nog helemaal geen etenstijd is, maar zíj het wèl tijd vinden om te snacken. De snoeppotjes stonden al klaar, ze wisten ‘t dondersgoed. Links dat van meneertje Grijs, rechts dat van meneertje Zwart (foto onderaan).

Ze zijn trouwens niet alleen goed in ‘t samen aansturen van onze handelingen; ze kunnen ook heerlijk spelen met z’n tweetjes. En ze liggen wel eens lekker tegen elkaar aan op de bank. Steeds vaker eigenlijk. Dat samen dutten doen ze dan zó, dat wij er niet meer bij passen (op onze driezitter…).

Freek en Jasper, Jasper en Freek.
Gewoon net als wij, een sterk team.

Kiki & Dejan