Ondertussen (23)

(vertaling van bovenstaande lyrics vind je onderaan)

“Ken je deze nog?”.

Onderstaand lieve berichtje (met de link naar een heerlijk jaren 80 nummer) kreeg ik een paar dagen geleden:

“Kiki, speciaal voor jou, uit onze jonge-meiden-tijd! Tekst van het refrein is voor jouw nu heel toepasselijk vind ik. Laat het je nostalgisch opvrolijken. You go girl!!”

Lief he?! En inderdaad: ‘hij is van mij’. Dus: bij deze kaap ik de tekst van meneer Wildler als mijn persoonlijke strijdlied, ha!

Omdat dit echt zo’n fijne jaren 80 guilty pleassure is voor mij -en misschien wel heerlijk herkenbaar is voor een aantal bloglezers- deel ik dit lekkere nummer hier graag. Goed voor wat zomer kriebels. Geniet ervan (misschien wel met een –oh ja!-grinnik erbij). You tube link: klik hier.

(Info:
Break my stride -door de Amerikaanse Matthew Wilder- werd een wereldhit in het voorjaar van 1983. Het nummer is meerdere keren door andere performers gecoverd in de loop der jaren, soms met stevig succes ook)

Kiki

 

 

 

 

Vertaling refrein bovenaan:

Niets zal mijn pas breken
Niemand zal me vertragen, oh nee
ik moet blijven bewegen
Niets zal mijn pas breken
Ik ren en ik zal de grond niet raken
Oh nee, ik moet blijven in beweging