Ondertussen (18)

Een snuf vakantiegevoel bij (In) de Kazerne. 

Hier is weer een fijn-zitten-en-lekker-eten-&-drinken-tip. Lunchen bij In de Kazerne in Nijmegen op het Limos terrein. Wij deden het deze week en ‘t was super!

Een riant terras waar je niet hutje mutje zit maar fijn de ruimte hebt. We kregen er weer het instant vakantiegevoel. Nou hebben wij dat dus sowieso al snel, maar toch: je moet het ook wel een beetje opzoeken, die flow. De styling en sfeer op het terras van de Kazerne voelen meteen bij aankomst goed en ontspannen aan. We hebben de indruk dat ze nieuwe terrasmeubels hebben staan want we waren er al eerder in lockdown tijd voor koffie buiten, en toen is die onvervalste zomersfeer ons niet zo opgevallen. De stoelen zitten zalig en zien er mooi, natuurlijk uit.

De lunch zelf was ook goed: heerlijk gestoomde vega dim sum om te delen, een zalige vega burger en flatbread met falafel, yoghurtsaus, munt, granaatappel.

Binnen is het trouwens ook erg plezierig. Met weer die grote ruimte en dus het gevoel van ademruimte (wij houden niet zo van ‘bedompte eetplekken’) is dat een fijne plek voor het najaar en de winter.

Nou ja, je snapt: een aanrader.

Dejan & Kiki