Ondertussen (10)

Is Plek ècht helemaal ònze plek! 

Gisteravond zaten we weer in het terras-steegje van PLEK NMGN te genieten van wat er uit de keuken op tafel werd getoverd. Alles -uiteraard -what’s new- zonder vlees.
Wat kunnen die gasten koken zeg…!

Wij snoepen heel wat af daar en zijn inmiddels onvervalst fan van deze plek. Om alles: het zalige eten (dus), de sfeer, binnen, buiten, de super warme bediening, de styling, alles.

En oh ja: ook omdat Freek er elke keer weer zo lief wordt onthaald. Vooral door Vanessa de serveerster, die hoteldebotel verliefd is op Freek. En die -volgens haar collega- elk smoesje aangrijpt om langs onze tafel te lopen en Freek weer even flink te knuffelen. Zodra Vanessa ons ziet binnenstappen, haast ze zich naar ons toe om ons als háár gasten te onthalen. Het is ons echt wel duidelijk dat ‘t haar stiekem helemaal niet om ons gaat, maar om Freek Frummel. En geef haar eens ongelijk, ha!
Het is zo lief en ontroerend, Vanessa met Freek…

En intussen -terwijl Freek Frummel verwend wordt met armen vol aandacht- snoepen wij van onze borden vol liefde en kookkunst.

Het is inmiddels echt ons allerfavorietste eetplekje. Gewoon helemaal ònze plek, dat PLEK.

Kiki

 

 

 

 

Alles hieronder is vleesloos. En goddelijk. Dat noem ik nou onvervalste kookkunst.
En ja; proost! Op het leven, op levenslust en op levenskracht. Die zijn hier bij Boslust-Boomhut, royaal voorradig en daar zijn we heel dankbaar voor.