Nog één keer buiten

Gisteren was het 4e en laatste buurtterras buiten. 

En we waren alweer geluksvogeltjes met het weer! Al was het wel frisjes, de dekentjes die ik heb aangeschaft voor het terras waren meteen al bruikbaar.

Het was weer een mooie middag. Warme sfeer, genietende mensen, mooie ontmoetingen ook weer. We waren met een flinke ‘crew’ bij het voorbereiden, dat was fijn en gezellig. Tineke bakte 2 zalige appeltaarten, Dejan, Ben en Andre (het vaste terras-bouw-team) bouwden het terras op, Tineke en ik versierden de boel, Gonnie kwam tafels dekken en helpen serveren en Jannie is zo lief om steeds Freek onder haar hoede te nemen op het terras. Na afloop hielpen veel mensen een handje mee met opruimen.

Wat is het toch een mooi project om te doen. Dat alleen al is een cadeautje, maar we kregen ook nog een echt cadeautje! Patricia kwam met een hele mooie fles-vaas met prachtige takken erin. Zie foto boven. Als signaal van waardering voor de 4 terrassen die we sinds juli hebben georganiseerd. Ik werd er helemaal verlegen van, zo lief!

En nu staan alle meubels opgeslagen boven in de hal van onze verdieping. Want vanaf volgende maand gaan we daar verder. Met een maandelijks ‘eethuisje’ waar buurtbewoners gezellig een kop soep kunnen komen eten. Lekker warm binnen en knus ook. Vanaf april of mei verkassen we dan weer naar buiten.
Ik heb er zin in om verwarmende herfst-wintersoepjes te fabriceren, een fijn kerst’terras’ te maken in december en om er samen met andere betrokkenen weer iets moois van te maken. En bovenal: om bezoekers van het terras binnen samen verder te zien genieten!

Fijne zondag.
Kiki 

#NaarBinnen
#PopUpTerrasWordtPopUpEethuisje
#Projectleven
#MetLiefde
#Cadeautje
#CreatiefLeven
#Kookmeisje
#StraksMagikWeer

Linksboven: een lief kaartje dat aan een prachtig lief cadeau zat.
Linksonder: terras bijna klaar maar nog niet helemaal…
Rechtsonder: Nadat Gonnie de kopjes, servetjes enz. had neergezet, werd het weer een feestje, het terras.