Nijmegen in beeld (6)

Nijmegen is een prachtstad om te bezoeken, heerlijk om in wonen en er zijn meer dan genoeg inspirerende plekken en mensen te vinden. Daarom regelmatig een kleine ode aan onze stad en omgeving, middels items uit Binnenste Buiten waarin (iets van of in) Nijmegen te zien is. 

Deze keer: de vrolijke (najaars)tuin van Anne Wieggers.

Anne is tuinvrouw en dat is ze heel consequent, duurzaam. In het BB fragment wordt haar tuin getoond als inspiratiebron en inmiddels is zij zelf ook regelmatig in Binnenste Buiten te zien als presentator met specialiteit duurzaam tuinieren.

Wij komen vaak langs de tuin van Anne Wieggers. Onderweg ergens naartoe of als we een wandeling door de wijk maken. Haar voortuin valt echt op. Er is van alles mee gedaan dat heel vrolijk is om te zien en waar je ook geïnspireerd door raakt.
Op ons dakterras (foto) hebben we ons ook een beetje laten inspireren, namelijk door haar mintgroen kleurgebruik in de tuin.
Jammer alleen, dat ons eigen moestuintje niet echt uit de verf komt. Het waait hierboven iets te hard voor het kweken van groente. Dan nog: we plukken vaak kruiden voor bij het koken en is ‘t een fijne plek.

Haar tuin is een paradijsje waar de liefde voor buiten zijn, planten en bloemen vanaf spat. Laat je groen inspireren door Nijmeegse Anne, klik hier. En wil je, los van haar eigen tuin in Nijmegen, een leuke BB video zien met Anne over moestuinieren: klik hier.

Fijne nieuwe week! 
Dejan & Kiki