Nijmegen in beeld (1)

Wonen in Nijmegen is voor ons een cadeau. Daarom elke maand een kleine ode aan ‘onze’ stad.

Het is een stad om van te houden. Imposant door de rijke en complexe geschiedenis (de oudste stad van Nederland denkt men), indrukwekkend door z’n ligging tussen rivier en heuvels en ook door zoiets als de aanwezigheid van de universiteit.

Voor ons persoonlijk is het een prachtplek om te wonen omdat hier wortels liggen, we wonen op een heerlijke woonlocatie en door de fijne vibes die Nijmegen heeft (en altijd al heeft gehad). Kortom. Een stad met veel mooie (ver)gezichten. Dat maakt ons dankbaar en -zoals je kan lezen- ook een tikkeltje chauvinistisch, jaja… 😉

Om deze stad te vieren, dit jaar elke maand een video item waarin Nijmegen e.o. een glansrol(letje) hadden in het liefdevol gemaakte tv programma Binnenste Buiten. Alle filmpjes bij elkaar laten precies zien waarom wij het zo fijn vinden om (na lange tijd weer) hier te wonen.

Misschien brengt het je op een idee om Nijmegen te gaan bezoeken of wie weet, ben je een Nijmeegse bloglezer en ken je deze filmpjes over jouw stad niet? Anyway. Enjoy! Met dank aan Binnenste Buiten, natuurlijk. De aftrap: een markant masker. Video zien? Klik hier.

Tot de volgende.
Dejan & Kiki