Nagenieten

Wat waren ‘t fijne, feestelijke dagen!

Drie dagen op en top feestgevoel zonder dat we een feest met gasten hielden (want dat kon natuurlijk niet): het was dus heel goed mogelijk!
Alleen al door de lieve cadeautjes die we voor elkaar hadden. Ik kreeg een prachtige ring van Dejan, gebaseerd op de door mij zo geliefde Zeeuwse knop, die ik een paar jaar geleden van hem kreeg en graag draag. Nu kreeg ik deze variant als platte ring. Zo mooi en zo lief bedacht. We hadden nog meer cadeautjes, voor elkaar en ons samen, maar die ring was wel heel erg feestelijk en wordt er een die ik elke dag ga dragen.

Verder kregen we veel lieve berichtjes, leuke kaartjes en bloemen (zie boven o.a., een bos met ouderwets prachtige tulpen van Maartje), vlaggetjes in de kamer, en we hadden drie dagen feestfood. Dat maakte het allemaal extra sprankelend. En nu zitten we nog een beetje na te gloeien alsof we een groot feest hebben gegeven, ha!

Lentepauze

De komende 10 dagen is er geen blogje van Boslust-Boomhut. We nemen even pauze want we moeten doorwerken aan het laatste troostboekje. Bedoeld voor de duizend ouderen die bij Attent wonen, en die, doordat ze gevaccineerd zijn, weer meer bezoek mogen en steeds minder coronazorgen hoeven te hebben. De vrijheid die zij nog hadden in hun leven voordat corona hen die afnam, komt weer wat meer terug. En dat wordt gevierd met een vrolijk troostboekje, over bevrijding.

Het is het laatste van de troostboekjes: wij hopen vanaf september weer samen met de cliënten te kunnen werken aan het 2e herinneringenboekje dat door de coronacrisis nog steeds half af op de plank ligt te wachten. Maar daarvoor moeten we zelf ook gevaccineerd zijn en dat zal wel rond de zomer worden ergens. Voordat er voor mij een goed afgestemd vaccinatieplannetje is met de allergiekliniek, en voordat Dejan ook geprikt is, moeten we nog even geduld hebben.

Anyway. Werken in de boomhut dus komende tijd want over 3 weken moet het boekje naar de drukker. En we willen daarnaast ook flink snoepen van deze dagen met het lekkere lichte lenteweer. Zometeen gaan wij op pad met de Vespa voor een wandeling bij Berg en Dal. Morgen en woensdag same story: zoeven door de lente met ‘t Vespa-beesie. Donderdag komt vriendinnetje Lies deze kant op en fietsen we weer naar een fijne plek in of bij de stad om een coffee to go te scoren, te wandelen, bij te kleppen, enz.
Zin in deze lentedagen.

Hieronder de rest van de foto’s van ons voorbije feestweekend.

Fijne dagen gewenst allemaal en prettige Pasen, ook dat. Maak er iets van en: blijf gezond.
Vanuit zonnig Nijmegen tot later! 
Kiki

#FijnFeestje
#DeLiefdeVieren
#Nagenieten
#Lentelicht
#OpPad!
#EnAanHetWerk!
#BoekjeWerk

Vrijdag lekker even naar de stad om ons toko feestvoer op te halen, rond te wandelen en koffie te scoren. Die dronken we op in het gras bij het pleintje rechtsonder. 

Het feestmaal van bistro bar Berlin was super! De instructies voor het afmaken van de de gerechtjes, waren simpel. En het opmaken van de borden vond ik een feestje. Niet alle gerechten staan erop trouwens. 

Vlaggetjes, een extra mooi gedekte tafel 3 dagen lang, kaartjes: feest. 

Een feest-fotosessie met Freek erbij, een ringetje om de vinger net als ‘toen’ en een mislukte selfie door mij (what’s new) in het bos afgelopen weekend.