Naar buiten!

Jeuh, negatief getest!

Geen corona dus. Ik had ook niet anders verwacht, we leven zo veilig. Maar toch is het stiekem wel een opluchting hier bij Boslust-Boomhut.

“Het is voor iedereen heftig om corona te hebben, voor Dejan en jou al helemaal beroerd. Laat je even weten hoe het is afgelopen met die test?”.

Een lief kattenbelletje van bloglezeres Ingrid. Dus bij deze even een kort bericht.

Over dat testen: ondanks zoveel kritiek en minder soepele ervaringen van veel mensen (is mijn indruk), heb ik juist een heel goeie ervaring. Kreeg een fijne medewerker aan de telefoon, was snel aan de beurt (al vonden sommige mensen dat ik juist lang moest wachten van dinsdag tot gisteren maar ikzelf vind van niet), het waren heel prettige testmedewerkers en ik kreeg super snel de uitslag, binnen de 24 uur. Ik wens iedereen deze ervaring toe, als het dan toch moet. Nog meer wens ik iedereen toe dat het nooit nodig zal zijn. Maar als je aarzelt: doe het, please. Het is belangrijk dat je het doet.

Heb je grote twijfels over of je corona-achtige klachten hebt, dan kan ik je aanraden om niet online een afspraak te plannen maar per telefoon. De medewerker aan de telefoon beoordeelt met je mee of het nodig is, dus als je twijfelt: laat het aan die persoon over om daarin de knoop door te hakken. Als het niet nodig is, word er zeker ook geen testafspraak voor je gemaakt.

Anyway. Ik doe nog even voorzichtig aan nu (als in: nog even geen bezoek) tot ik me helemaal prima voel, al ben ik vaak de hele herfst en winter wel licht verkouden. Maar gelukkig kunnen we wel weer gewoon heerlijk naar buiten. En dus ging mijn lief naar de bakker voor vers brood en een taartje en wandelden we door onze herfstwijk –‘t hert (= ❤︎) van Nimwegen- naar het bloemenstalletje voor een mooie bos.

En nu zitten we thuis te borrelen met spritzer, ginger ale & kaas.

Vanuit Nijmegen: fijn weekend nogmaals en blijf gezond. 
Kiki


#Coronatijd

#Weekend
#Struinen
#Tussendoorberichtje
#Bloemenmeisje
#Herfst
#Weekenbloemen
#NijmegenThuisstad

Herfstlicht vanuit ons raam (links) en herfst in de wijk.

Bloemetjes en ons steeds herfstiger uitzicht

Wat ik vanmorgen zag toen ik inlogde: