Moedertjedag

Toen ik vanmorgen de woonkamer binnenstapte, wachtte mij een waanzinnig lieve verrassing…

Dit heart melting tafereel!

Een kaart met de ‘echte pootjes’ van onze beestenkindjes erop, 2 geweldige cadeautjes en onze 2 fluffy leukerdjes op tafel, kijkend naar de kaart.

Op moederdag vieren wij moedertjedag. We vieren de liefde en zorg voor onze fluffy kinders, we vieren ook een beetje de dierbare herinneringen aan onze moeders en stiekem vier ik ook altijd wel de ‘opluchting’ dat ik geen mensenmoeder ben geworden. Ik had me veel teveel zorgen gemaakt, en ik ben simpelweg geen mensenmoedertype.

Het geeft me heerlijke ademruimte en creatieve vrijheid om geen moeder te zijn. En ik weet, door ons lange en prachtige pleegzorg hoofdstuk, hoe het is om met kinderen te leven. Dat was heel mooi om te doen. Maar ik prijs me schathemeltje rijk met de vrijheid en de comfi-cozy bubbel samen met onze fluffy kindjes.

Ieder z’n ding natuurlijk. Daarom wens ik alle moeders met mensenkinderen een heel fijne zonnige dag, iedereen die geen moeder is een warme relaxte dag en iedereen die geen moeder meer heeft, een dag vol lieve herinneringen. Last but not least: alle beestenmoedertjes zonder mensenkinderen wens ik een zoete, zachte dag. Jullie maken de wereld een beetje mooier, fluffy mama’s! (en jullie snappen wel waarom. Ik weet dat dit bericht wordt gelezen door een paar op en top hondenmoedertjes die nu gaan smilen ;-)).

Hieronder de lieve cadeautjes die ik kreeg. Dat er geen bloemen ‘nodig’ waren laat de foto bovenaan zien. Onze pioenrozen gaan spectaculair mooi open, een feestje passend bij deze dag.

Ciao, tot gauw. 
Kiki

#Moedertjedag
#Fluffykids
#Lief!
#Zomerdag
#Andersleven
#Eigenwijsdurvenzijn