Maandag 29 april 2019

En…ik mag weer!!

Koken voor in het huisje. Nu maar hopen dat die ene koninginnewesp die net gezellig wilde aanschuiven, zich heeft bedacht, ieeeeeww! Ik heb d’r in elk geval kalm en bedaard het huisje uit weten te ‘wuiven’. Maar toen moest ik naar de keuken en nu ben ik benieuwd of ze niet weer naar binnen is gegaan… Nadeel van ‘buiten wonen’ ook wel een beetje, ha!
En verder komen er juist wel hele leuke dametjes (waaronder kookvriendin Martine) dus wordt vast heel gezellig, zonder gezoem!

Ik ga gauw verder. Een puppybaby in huis en de hele dag koken voor het huisje: best hectisch… Dus ik moet nog even bikkelen nu. En m’n husband vragen of ie de houtkachel even wil aansteken. De laatste keer dit seizoen dat we vuurtje stoken in het huisje, hierna wordt het te warm denk ik. Dus…stiekem verheug ik me al op het najaar…

Tot gauw!