Koffietentjes enzo

Dinsdag 21 jan. 2020

Vind je ‘m ook zo zalig, de klassieke combi koffie-croissantje bij de start van de dag? Wij wel! We hadden croissants over van zondag en begonnen daar gisteren onze maandag mee.
Verder waren we gisteren in Nijmegen en hebben we nu eens niet op de trein terug gewacht bij de Starbucks op het station maar bij een fijn tentje vlakbij het station, CoffeeLab.

Het is sowieso al leuk als je hondenhummel warm welkom is, iets dat bij CoffeeLab zeker het geval is (plaatje bovenaan maakte Kiki van een foto die daar op de muur hangt). Verder hebben ze lekkere hapjes, een fijne sfeer en heerlijke koffie, al gaat er voor ons nog steeds niks boven de Boot-koffie van Philipse (ook Nijmegen) en vooral niet boven de aller- allerbeste koffie die er is, die van van Rossum in Zutphen. Vinden wij van Boslust dan hè? Maar bij CoffeeLab is wachten op je trein echt fijn!
CoffeeLab, Van Oldenbarneveltstraat 81 in Nijmegen. 

Vandaag was een productieve dag. Ons huis werd gepoetst door onze super poetshulp, in de zijtuin hebben we de eerste opruimactie gehouden op de plek waar de eetkeet had gestaan, er werd een nieuwe avond gepland voor Kiki’s kookproject dat dus weer in huis is (meteen al reserveringen, leuk!) en het was ook een dag waarop we diverse plannen maakten en weer wat zaken van de to do list konden doorstrepen.

We deden middagdutjes, knuffelden natuurlijk zoals elke dag veel met puppy Freek en we kookten een maaltje van volkorenrijst met heel veel fijngesneden, roergebakken groene puntpaprika’s, knoflook en -heel lui maar soms wel even lekker- viscuisine uit de oven. Gewoon een fijne dag dus, there the best.
En nu gaan we, jawel…aan de koffie.

Fijne maandagavond!
meneer & mevrouw Boslust