Klaar!

Donderdag 24 okt. 2019

De boekjesfinale is er een van goud… 🍂🤗🍂

Het laatste boekje. Neeeeee, niet het allerlaatste boekje, tuurlijk niet! Maar wèl het laatste boekje in de reeks van abonnementen, waarvan we er 7 hebben gemaakt. Daarvoor maakten wij de dikkere ringbandboekjes (ook 7) en nu…nu gaan we freewheelen! Lekker boekjes maken als we inspiratie hebben, en niet meer als er eentje uit moet komen omdat we abonnementhouders hebben. Wat trouwens super, super leuk was om te doen! Zo’n lange lijst van abonnees; driekwart van de namen onbekend voor ons; adressen door het hele land; onze boekjes lekker op reis naar mensen die ze als cadeautjes kregen: het was een feest! Bergen werk voor ons tweetjes, maar een feest. Dat moest het blijven, daarom stoppen we nu met deze vorm.

Komende tijd gaan wij intensief werken aan het eerste herinneringenboekje voor (en met) de ouderen bij ons in de wijk. We zijn al bezig met het eerste boekje en hebben maandag weer overleg gehad met Rob (event manager) en Bea (activiteitenbegeleider) van de instelling. Dat was weer zo leuk! Op 2 december wordt dat boekje officieel gelanceerd. Dat gaan ze goed aanpakken, zo te horen, best wel een eer. Tot die tijd, werken wij er met veel liefde aan. De input van de ouderen is zo rijk, materiaal te over om mee te werken! Ik schrijf er binnenkort nog meer over.

Anyway. Morgen gaat ons finaleboekje (over de herfst natuurlijk) op reis en wij zwaaien het feestelijk uit: ‘Daaag, laatste abbo-boekje, doe je best en breng veel snufjes goud rond, oke?!’ ✨💛

Ciao, tot gauw. 

  1. We haalden de boekjes bij de drukker in Giesbeek, op de Vespa. Het was er een heerlijke herfstdag voor! Op de terugweg stopten we in Doesburg voor koffie, thee en taart. Want dat dit boekje klaar is, moest gevierd natuurlijk!
  2. Soms hoef je niet fier overeind te staan om te stralen…
  3. Ons boekje staat prima op het herfst-torentje 🍂🤗