Kersttijd (3)

Kerstkaarten krijgen per post: elke kaart een feestje!

En een zelfgemaakte kaart is dan helemaal een cadeautje. Bovenaan zie je de kaart die wij voor dit jaar gemaakt hebben. We krijgen er super vrolijke reacties op. Als de kaart over de post gaat, plakken we er geen pompom balletjes op maar platte kerstballetjes van aluminium folie. Kerstkaarten die we zelf konden overhandigen of in brievenbussen konden doen, hebben pompoms.

Wil je nog kaarten sturen en graag zelf fabriceren? Maak er een nieuwjaarswens van, want of je kaart nu nog op tijd aankomt voor Kerstmis is de vraag. Maar na kerst wensen ontvangen voor het nieuwe jaar is natuurlijk ook feestelijk!

Kijk voor zelfmaak-inspiratie effe bij Pinterest, daar verdwaal je gewoon in de ideeën! Ik plaats even de link naar een Pinterest bord met allerlei suggesties, van simpel tot complex. Je moet even iets naar beneden scrollen maar dan zie je, al scrollend, van alles voorbij komen. Klik hier. 

Als je nog met kaarten aan de slag gaat: succes en plezier ermee! En maak je ze zelf? De ontvanger zal een glimlach hebben bij het openen van de envelop.

Tot morgen! 
Kiki