Kersttijd (1)

Morgen een boekje-blogje, nu een kleine kerstbabbel. 

Ik vergat namelijk om vandaag bij daglicht foto’s te maken van ons kerstboekje. En aangezien het momenteel alweer donker is in een poep en een scheet (ken je die uitdrukking?) moet ik wachten tot morgen. Maar: de duizend boekjes hebben inmiddels allemaal hoekjes (Dejan is een held!). Ze liggen klaar om opgehaald te worden en morgen naar de cliënten en medewerkers van Attent te reizen. Hopelijk gaat dat daar weer, net als bij de andere boekjes, glimlachen geven en gespreksstof opleveren voor cliënten en hun familie en personeel.

Boekjes klaar dus. En wij zijn klaar voor kerst, ha! Nou, gelukkig hebben we nog een klein beetje tijd, want er lopen nog een paar projectjes die af moeten.

Intussen gaat Dejan elke dag beter! We gaan zelfs (na advies van de fysio) proberen naar de binnenstad te fietsen woensdag, want fietsen is goed voor zijn herstellende kuitspier. En dan snuiven we daar even een toefje kerstsfeer op.

En verder zijn we helemaal happy met onze nieuwe bank (wat een heerlijke zithoek hebben we zeg). Ook van ons houten-dennentakken-kerstboompje zijn we gewoon fan. Een feestje, die boom!

Ik hou het kort, maar wilde toch even een snufje kerst strooien hier. Dit zijn de donkere dagen voor kerst. En die mogen een beetje extra sprankelen toch? Laat ik afsluiten met een leuke, lekkere tip: deze kersterige candied nuts (klik hier). Ik ga ze morgen maken, heb ze al eens eerder gemaakt en ze zijn to die for… 

Bis morgen!
Kiki 

 

 

 

 

Foto’s
bovenaan: kerstservetjes met knalrode hertenkop, ‘k vind ze te leuk! En hieronder: bankhoek (het voelt alsof we een zitkuil hebben, zo riant zijn die 2 lekkere banken bij elkaar) en de kerstboom, we krijgen er geen genoeg van. Freek trouwens ook niet, die struint er vaak langs, onderdoor, en gaat erbij liggen.