Kerstboekje

Sinterklaas moet nog aanmeren en wij zijn al in kerstsferen! 

En yep, dat rijmt.

Dat wij al met kerst bezig zijn, komt door het boekje dat we maken voor zorginstelling Attent.

Gisteren belde manager Rob om weer even bij te praten en te horen hoe het gaat met het boekje. Het wordt dus een kerstboekje, weer in oplage van duizend uitgebracht voor cliënten, medewerkers en de familie van cliënten.

Rob vertelde dat er nu al naar het boekje gevraagd wordt in de instelling, door cliënten en medewerkers. Er zijn momenteel weer uitbraken bij Attent op diverse locaties en daardoor moeten veel geplande evenementen opnieuw gecanceld worden. Er is eigenlijk gewoon weer een soort lockdown in de instelling. ‘Dit boekje is nu extra waardevol voor ons’, zei Rob.

We waren al met zorg begonnen aan kerstboekje en vinden het heel fijn om voor Attent boekjes te maken, maar nu we weten dat het extra welkom is, werken we eraan met nog meer zorg. Vandaag houden weer even een boekje-werkoverleg, om te kijken hoe we er het maximale uit kunnen halen (of beter: in kunnen stoppen!). Dan weer even overleggen met de drukkerij en daarna is ‘t hohoho, here we go!

Vanuit Nijmegen een fijne dag gewenst.
Dejan & Kiki

 

 

 

 

 

PS:
Op de foto bovenaan Dejan als heilig boontje onder de adventskrans, een paar jaar geleden. Die krans komt ook dit jaar traditiegetrouw weer in huis te hangen, net iets voor 1e adventszondag (eind van de maand). We maken ‘m weer zelf met vers, geurig dennengroen en buurman bood ons heel lief aan om voor ons een gat in het plafond te boren. Over de adventskrans (en andere oude gebruiken rond de kersttijd) komt trouwens ook iets in het boekje.