Kerstboekje

Het kerstboekje is verspreid bij Attent (waar we het voor maakten) en we hopen dat de cliënten er een glimlach van krijgen. Zelf zijn we ook weer een tikkeltjes trots op ons boekje.

Toen het boekje in huis was, moesten we er nog 2000 ronde hoekjes in snijden met ons snijmachientje. Dat is gelukt, het was even doorwerken, maar wel gezellig in onze ‘kersterige werkkamer’. Hier zit Dejan te ‘hoeken’.

Hieronder een paar reacties vanuit de organisatie:

Hier een reactie voor de makers ervan en voor jou!:

Vol bewondering heb ik het mooie boekje gelezen. Letterlijk een lichtpuntje in donkere dagen. Ik weet zeker dat bewoners dit boekje met veel plezier zullen lezen (of voorgelezen worden) en er regelmatig opnieuw in kijken, zoals ik zelf ook doe!

Dank voor dit prachtige boekje in deze moeilijke maar ook bijzondere tijd.

________________________________________________________________________

Dag Rob,

Hiermee even van mij kant een reactie over het kerstboekje. Normaliter reageer ik meestal even via FB naar Kiki en Dejan. Opnieuw weer een inspirerend mooi boekje hebben zij er weer van gemaakt. Een mooi geschenkje voor onze cliënten in deze tijd.  

Laat ik nou thuis aan mijn kinderen ( nou kinderen, 20 en 23) vol trots aan hen kon vertellen waar het gebruik kerstboom en kerstbal vandaan komt! Eigenlijk wist ik hetzelf niet in detail, nu wel!!
Uiteraard heb ik middels Youtube beide kerstliedjes aan verschillende clienten te laten luisteren.

Ik heb genoten, maar het gaat natuurlijk niet om mij. Van clienten en verwanten kreeg ik allemaal positieve reacties. Dank Rob dat jij zulke fijne mensen hebt gevonden die dit voor onze clienten steeds maar weer willen doen.

_______________________________________________________________________

Hallo Rob,

Wat een super leuk boekje!!! En die andere boekjes heb ik ook gevonden in de la van Ineke. Echt een leuk en bruikbaar initiatief! Daar gaan de bewoners en de collega’s dagbesteding echt iets aan hebben deze kerst.

_______________________________________________________________________

Toch fijn, zulke reacties. We koesteren ze.
Morgen is hier het terrasproject en gaan we met de ‘kerstkar’ en gluhwein langs de appartementen, we kregen, heel lief, heerlijk bakkerskerstbrood daarvoor van de verhuur-organisatie. Zondag krijgen we vrienden op bezoek (doen allemaal even een thuistest vooraf!) en maandag meld ik me weer op mijn blogje. Vanaf dan, tot aan kerstavond, elke dag een kerstberichtje met kerstinspiratie en tips!

Onderaan een impressie (paar pagina’s) van het kerstboekje voor Attent.

Fijn decemberweekend. 
Kiki