Ik mocht weer

Eindelijk was ‘t weer zover: ik mocht weer gasten aan tafel blij maken met mijn kookproject.

De laatste keer dat ik dat deed, was bijna 3 jaar geleden. Een verbouwde vroegere schaftkeet uit de bouw werd eetkeet in onze tuin, voor mijn kookproject. Dat zag er zo uit:

Toen wij begin 2020 besloten dat we wilden verhuizen naar geboortegrond -naar Nijmegen dus, waar we nu wonen- hebben we de keet verkocht aan een stel uit Amsterdam. Die gingen off grid wonen en wilden de keet gaan gebruiken als muziek kamertje. Met toch wel wat pijn in ‘t hart zagen we ‘keet’ vertrekken op een aanhanger. Mooie herinneringen aan dit magische huisje en de fijne avonden die mijn gasten en ik hier hebben doorgebracht!

En nu zijn we 3 jaar verder en heb ik het kookproject weer opgepakt! We maakten een logo’tje voor de menumails:

Ik stuurde de eerste mail rond (het is weer een besloten project) met het menu en de reacties waren super bemoedigend en leuk!
En zo had ik gisteravond weer een groepje gasten aan tafel dat genoot van het samenzijn, de sfeer en mijn met liefde gekookte maaltje. Het was alsof het project nooit die lange pauze gehad heeft en het voelde weer volkomen kloppend. De sfeer was zo fijn!

Dit is waar ik goed in ben en waar ik zo blij van word: anderen happy maken met datgene waar ik me helemaal in thuis voel. Koken, creatief zijn, sfeer scheppen, mensen bij elkaar brengen, met anderen ons super fijne huis delen. Onze boomhut (vandaar het logo). Want de eetkeet was erg tof, maar onze boomhut is dat ook! Daar schuift het fijn aan, in de warmte aan een knusse tafel.

Fijne avond. 
Kiki

 

 

 

 

 

Hieronder: ik mocht mijn (speciaal voor mij gemaakte) kook,- en serveerschort eindelijk weer aan. En natuurlijk vergat ik in alle drukte om foto’s te maken tijdens het eten maar ik maakte ze wel vooraf en na afloop. Het was fijn! En mijn mooie husband hielp mij weer bij van alles, dat is zo lief van hem!