Ik mag weer

Lekker eten fabriceren, de tafel mooi maken en een snuf creativiteit uitleven. 

En dat alles hopelijk met als resultaat 8 genieters aan tafel vanavond.
Ik doe mijn best.
En ik heb lol.
Samen met Dejan, mijn geliefde partner in crime bij dit alles.

We koken Italiaans en ik zal in een volgend berichtje wat recept-tips delen.
Op de foto hieronder in elk geval o.a. een focaccia in de maak (hij moest nog de oven in). Recept: klik hier.

Fijne maandag nog.

Kiki

 

 

 

 

Foto’s
Op rechts: citroen’limonade’ die ik zelf maakte, zonder suiker. Met een takje (rood-groene) munt erin is ie heerlijk fris en zomers! Recept volgt nog. Links: het focaccia deeg klaar om gebakken te worden. Linksonder: de gedekte tafel. Ik had wat fijngesneden verse, geurige rozemarijn over van het brood en die strooide ik over de tafel. Wat een geur…!