Frirk!

We hebben er een hond bij…

M’n husband heeft deze leukerd hierboven vandaag de boomhut binnengesleept. Vanmorgen kwam ie, in een grote doos. Een iets andere aankomst dan met een echte hond, ha!

Wie nu meteen denkt: hé, die ken ik ergens van: kan heel goed kloppen. Bij Wie van de drie op tv (wie is er niet mee opgegroeid en leve de retro revival!) staat het decor er vol mee. En Dejan dacht: zo’n leuke lamp moeten wij ook hebben.

Hij heeft de vorm van een schnauzertje, net als onze hondenkindjes wijlen Dirk en nu Freek. Wat ik alleen jammer vind, is het stompe staartje. Die stompe staartjes, die mogen goddank helemaal niet meer, al jaren niet. Dirk had een normale lange staart en Freek ook. Dat stompe staartje kan maar een ding betekenen: de staart is gecoupeerd. Voor de vorm van de lamp wel leuk maar ergens ook een beetje akelig.

Maar verder: wat een leukerd! En ik heb dan ook nog het geluk dat ie op mijn werktafel mag staan shinen. We noemen hem Frirk. Naar Freek & Dirk, hoe kan ‘t anders.

Ik hoop dat iedereen een fijn weekend heeft, ondanks de beperkte mogelijkheden. Wij kwamen op het heerlijke plan om even de stad in de te gaan naar de markt. Maar we verruilden dat plan gelukkig op tijd voor het herfstbos. Nu naar de stad gaan, is niet wijs. Mooi weer, markt, zaterdag, lock down: neuh, beter niet, realiseerden wij ons. In het bos was het magisch mooi, maandag laat ik foto’s zien.

Maar nu gaan wij pannenkoeken bakken. Met kaas, vega bacon en appel. Na het herfstbos horen pannenkoeken, jum!

Namens Frirk + Freek & co: fijn weekend gewenst en blijf gezond.
Kiki

#Weekend
#Hondenmakenblij
#Leuklicht
#Schnauzertjes!
#Herfst
#Coronatijd
#LekkerPannenkoekenBakken