Feestboekje (3)

Dat was een fijn feestje dinsdag. En nu zitten we met onze hoofden alweer in een wolkje van feestglitter, want ons boekje is klaar!

We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Wat een fijne drukker, Luxor. Ze hebben de proefdruk niet eens berekend, die kregen we gratis, hoe lief! De kwaliteit is echt goed, papier is mooi, service is top. Blijverdje dus voor ons.

Dit weekend moeten we de boekjes nog snijden bij de hoekjes (zodat ze de -voor onze boekjes zo kenmerkende- ronde hoekjes krijgen) en voorzien van prijskaartjes. We hebben inmiddels ook een prima professionele display in huis, die we willen oppimpen. Dat laat ik allemaal zien zodra het klaar is. Werk aan ‘t winkeltje dus nog, dinsdag moet de hele boekjesfamilie naar de èchte winkel.

Tussen de bedrijven door genieten we nog na van een heerlijke, feestelijke dag in Molenhoek dinsdag toen wij 15 jaar getrouwd waren. Hieronder wat foto’s van het prachtige gebied daar, de Mookerheide. We hadden een feestelijke lunch op het jachtslot en sloten de dag af met een al net zo feestelijke borrelplank. Maar die Mookerheide -die dromerig mooie Mookerheide- willen we nog even laten zien hier. En bovenaan, natuurlijk, ons Feestboekje. Het super lieve vilten pompoentje erbij is gemaakt door Maartje, dat kregen we laatst van haar. Het is haar hobby en ze maakt er mensen blij mee. Inmiddels heeft ze een drukke baan als beginnend psycholoog, dus of ze voor die lieve hobby nog tijd heeft…stiekem hopen we van wel.

Feestboekje dus klaar. Ik herinner me ons allereerste creatieve overleg daarover als de dag van gisteren. Maar dat is alweer een flinke tijd terug. Wéér een cadeautje gemaakt waar anderen hopelijk blij van gaan worden – in het geven en bij ‘t krijgen.
Dit samen te mogen doen…wat een rijkdom.

Fijn laatste-september-weekend gewenst, 
Dejan & Kiki