Feest!

Twaalfeneenhalf jaar… 

Niet moeilijk, 12,5 jaar getrouwd zijn. En toch is ‘t een mijlpaaltje. We vieren het dus zeker, klein  en uitbundig.

Wie iets te vieren heeft, trakteert. Daarom een mini cadeautje van ons: een feestkalender voor 1 week (onderaan). Komt uit ons feestboekje. Sleep de kalender naar je desktop, print ‘m uit (liefst op iets dikker papier) vul ‘m in en vier een week lang elke dag een mini feestje.

Verzin dus voor 7 dagen allerlei ‘feestwaardige zaken’. Zoiets als je eerste ijsje van het seizoen, de verjaardag van je kat, de bloembolletjes die opkomen, je eerste zelfgebakken brood, die nieuwe schoenen (lekker dansen!), een negatieve corona test, whatever ! Probeer het vieren met aandacht te doen en geef elke dag een glinsterrandje.

Wij gaan vandaag ook glinsteren. Want ook al is er in die 12,5 jaar bizar veel gebeurd, heeft dat soms ook wel z’n tol geeist en zijn het nu bovendien niet de meest feestelijke tijden in de wereld; we zijn dankbaar voor elkaar en zien nog elke dag de glans in elkaars ogen zoals die er in het begin al was. We vieren dat we al 12,5 jaar kunnen zeggen: blij dat ik toen JA tegen je zei!

Onderaan een foto van ons van 26 september 2008 (taart aansnijden samen is nog niet zo makkelijk als je denkt, ha!). En daaronder de feestweekkalender, have fun!

Vanuit onze feestelijke boomhut in Nijmegen: fijn weekend gewenst. 
Dejan & Kiki
En Freek natuurlijk!

 

 

 

 

#Feestjevieren
#TwaalfeneenhalfJaarGetrouwd
#Koper
#Lief!
#Glans
#YouAndMeAlwaysAndForever
(ons trouwliedje – the Wannadies)

#ZinInVandaag
#EnMorgen
#EnDaarna!