Even kort

Vrijdag 26 juni 2020

Een kort berichtje met vooral wat foto’s.

Want voor een langer bericht ben ik te moe, te gaar, is er teveel chaos in huis en hoofd en is het veel te warm om me te concentreren op ook maar iets van een tekst. Daarom een paar kiekjes. Van onder andere mijn lievelingsfruit: kersen. Die kwamen van de SRV wagen (ken je die nog?) en die SRV wagen, komt hier elke woensdag, hoe leuk en retro jongens! En dan de kersen opeten bij een uitzicht als dat van ons: best een cadeautje.
Verder is het ook nog wel pittig. Ik mis de routine van alledag, ons oude fijne huissie, en voel me ontheemd en doodmoe. Maar dat had ik in Dieren de eerste weken ook, het is normaal en intussen zie ik (en zien Dejan en ik) zoveel mooie kanten aan het wonen hier, nu al. Ons besluit voelde nodig en goed.
Als we straks wat meer kunnen klussen en inrichten (met deze warmte gaan wij niet staan boren en planken hangen), we de spullen weer kunnen terugvinden en iets meer vertrouwd raken, kan het landen echt beginnen. Voor nu is het: blijven ademhalen, de warmte laten gebeuren, en het missen van het oude vertrouwde net zo. Rust nemen, dat is wat wij vooral moeten doen. En accepteren dat het even wat langzamer gaat. Intussen zijn er ook al dingen die al een beetje ‘vorm krijgen’.

Ik probeer me na het weekend te melden met wat meer verhaal.
Fijn weekend (met hopelijk heerlijke koelte!) en tot gauw.
Kiki