Een kleine mijlpaal voor tante Boslust

Donderdag 15 aug. 2019

De laatste weken was het vastpakken van een kop thee een soort van uitdaging geworden. Mijn favoriete theeglas -het ouderwetse suffe Duralex ‘vergader-glas’ is mijn lievelings- dat kon ik door de reuma-ontstekingen in mijn handen niet meer gebruiken. Het deed teveel pijn in de klauwtjes om ‘t vast te houden. Zielig hè, oh oh… ⛑🚑

Maar vandaag, vandaag lukte het weer! De medicatie gaat wat beter werken (zegt ze voorzichtig…) en de reuma wordt milder. En ja, dan is zo’n kopjes-kwestie voor mij een feestje.

Verder is het gewoon onvervalst theeweer, vind je ook niet?
Al zou het nog zomers moeten zijn; de zuinige temperaturen, de plensbuien (goed voor boeren, beesten en buiten!) en de aanblik van weer es die theepot op ‘t lichtje maakt tante best happy in elk geval.

Fijne theedag verder.